Deze help bevat informatie over het e-loket Landbouw en Visserij. Als u na het lezen hiervan nog vragen heeft, mag u steeds contact opnemen met de infolijn.
U kan ook een meekijksessie starten Icoon meekijksessie om een medewerker te laten meekijken.

Moet ik mij registreren als ik een eerste maal op het e-loket ga?

Neen, de registratie houdt in dat uw rijksregisternummer gekend is bij het Departement Landbouw en Visserij. Voor iedere klant is dit normaal reeds het geval daar het rijksregisternummer werd opgevraagd bij de initiŽle registratie bij het Departement Landbouw en Visserij.
Indien uw rijksregisternummer toch nog niet gekend is bij het Departement Landbouw en Visserij, gelieve dan het wijzigingsformulier uit uw identificatiebundel te gebruiken voor het opgeven van uw rijksregisternummer. U kunt steeds een exemplaar van uw wijzigingsformulier opvragen bij uw buitendienst.

Als u zelf geen landbouwer bent of uit naam van een andere landbouwer op het e-loket wilt aanmelden, moet u een volmacht aanvragen.

Nederlandse landbouwers moeten eenmalig een activatieprocedure doorlopen. Voor meer informatie hierover kunnen zij terecht bij hun buitendienst.