Deze help bevat informatie over het e-loket Landbouw en Visserij. Als u na het lezen hiervan nog vragen heeft, mag u steeds contact opnemen met de infolijn.
U kan ook een meekijksessie starten Icoon meekijksessie om een medewerker te laten meekijken.

Hoe installeer ik een kaartlezer op mijn Computer?

Als u wil aanmelden met uw elektronische identiteitskaart (eID) heeft u een genstalleerde kaartlezer nodig om uw eID uit te lezen. Het certificaat dat u nodig heeft om aan te melden, is het certificaat dat op uw eID zit. Dit certificaat installeert automatisch op uw computer als u de nodige software om de eID uit te lezen op uw computer installeert.

Installeer eenmalig de eID software via volgende link: https://eid.belgium.be/nl. Deze software wordt ook gebruikt om uw belastingsaangifte online in te dienen en is gratis te downloaden.

Surf vervolgens naar www.landbouwvlaanderen.be en kies voor de blauwe tegel met de tekst 'Aanmelden op uw e-loket'. Kies op de volgende pagina voor eID als methode om aan te melden. Vervolgens kunt nu uw persoonscertificaat selecteren en de PIN code van uw eID ingeven. Daarna bent u succesvol aangemeld op het e-loket.